top of page
bg.png

דירת רווקות

הצגות קרובות

דירת רווקות | מוצ"ש | כ"ד באדר א' | 06.03
דירת רווקות | מוצ"ש | א' בשבט | 09.01
דירת רווקות | יום שלישי | כ"ח בכסלו | 08.12

שיר, הדר והודיה הן שלוש רווקות דתיות צעירות שגרות יחד בדירה ירושלמית. הן בגיל שכבר מלחיץ את הוריהן, עוד מעט והן רווקות מבוגרות.

בינתיים החיים שלהן מתנהלים על מי מנוחות בין עבודה, לימודים, נטפליקס ודייטים מוצלחים יותר או פחות. כאשר סערה פוקדת את הדירה שלהן – משתנים חייהן. 

נעמה, אימא של הדר, באה לגור איתן כמה ימים כדי לא להיות לבד כשבעלה בחו”ל. הזמן הזה מבחינתה הוא הזדמנות פז לנתב את החיים של הדר למסלול הראוי. נעמה מכניסה את הדירה לסחרחורת שלא ברור מה יהיה ומה יצא ממנה.

לצד הצחוק והחוויה, ההצגה נוגעת ברגישות בנושאים מורכבים כגון דימוי גוף, יחסים בין הורים וילדים, זוגיות בריאה וחברות אמת.

מחזה | מוריה חסין

ליווי אומנותי ודרמטורגיה | חגי לובר

בימוי | יואב מיכאלי

משחק | לירון הרניק, צהלה מיכאלי, רני לובר ותגל צוריה

מוזיקה | אמיתי וולברגר

תלבושות | סתיו ניזרי

תפאורה | עדיאל אריאל

שפה | עברית

כתבו עלינו

"התיאטרון מרפא מבפנים" השחקנית והאחות השכולה רני לובר לא יורדת מהבמה

מקור ראשון, 30.05.2024

ההצגה החדשה מככבת רני לובר, "דירת רווקות", חושפת את הצדדים הרגישים והלא תמיד מדוברים של הרווקות המאוחרת במגזר הדתי, וגם עוזרת לשחקנית להחלים מהשבר של נפילת אחיה יהונתן

אמרו עלינו

תיאטרון אספקלריא העניק לנו ערב תרבות סוחף, מצחיק ונוגע ללב שהתאים בצורה נהדרת לקהל המגוון שלנו. זו הייתה חוויה מגבשת ומעשירה, שנשארה איתנו הרבה אחרי סיום ההצגה.

מיכל רוזנפלד

רכזת אירועי רווחה, ארגון „יחד בקהילה”

רוצים להזמין את ההצגה אליכם? השאירו פרטים ונחזור אליכם

לוגו_אספקלריא.png

רחוב ז'בוטינסקי 1, ירושלים

דרכי הגעה:

אוטובוס: קווים 18, 34, 34א, 77 77א, 102, 103, 729, 108, 106, 7א, 71, 72, 74, 75, 78, 78א, 7107

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

תיאטרון אספקלריא הינו תיאטרון פורץ דרך, היוצר שפה אמנותית ייחודית אשר נשענת על העבר אך מביטה באומץ אל פני העתיד.

ההצגות של התיאטרון שואבות השראה מהמורשת העשירה של התרבות היהודית, על סיפוריה וערכיה. מתוך כך, הן נטועות בתוך שדה היצירה העכשווית והזמנים בהם אנו חיים.

bottom of page